Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Ondervindt u last van de luchtvervuiling?
Vaak 23%
 
Regelmatig 38%
 
Zelden 27%
 
Nooit 12%
 
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
3 december 2021
Hoe peesklachten voorkomen?
| Sportblessures |
Terug Verstuur link
lijn
Hoe peesklachten voorkomen? Voor het sporten is er altijd een goede warming-up aan te raden. Een frozen shoulder kan worden voorkomen door na een periode van rust te starten met wat lichte bewegingsoefeningen (cirkelbewegingen met de afhangende arm). De huisarts of fysiotherapeut kan hierover meer vertellen.

Peesklachten (tendinopathie) ontstaan meestal bij sedentaire mensen die plots te fanatiek aan sport doen en zeer snel resultaten willen zien. Ook topatleten die - onder druk van hun sponsors - teveel van hun lichaam moeten eisen, worden dikwijls geconfronteerd met vormen van peesklachten. Uit wetenschappelijke studies blijkt dat drie voedingssupplementen kunnen helpen om het gezonde uithoudingsvermogen van spieren en gewrichten op een natuurlijke wijze met 30% te verhogen.
De actieve stoffen zijn dan gestabiliseerde NADH, fosfatidylserine en glucosamine/chondroitine. Deze voedingsaanvullingen hebben niets met doping te maken omdat het ongevaarlijke lichaamseigen stoffen zijn.

Gerelateerde producten


Mannavital Triomove met vanillesmaak

Mannavital MSM Platinum


Mannavital Triomove met vanillesmaak Inhoud:
450 gr
Richtprijs:
€ 38,50
CNK-nr:
3592-367

Mannavital MSM Platinum Inhoud:
180 v-tabl.
Richtprijs:
€ 19,25
CNK-nr:
3315-165

Complete gewrichtsformule aan de voordeligste prijs

TRIOMOVE is een totaalformu ...
lees meer

Voedingssupplement met organisch zwavel, onder de vorm van het natuurlijke methyls ...
lees meer

Meer producten van
Fytofarma


Meer producten van
FytofarmaAlle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 50 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".