Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Versterkt u actief uw weerstand?
ABC GEZONDHEID - Ongemakken
21 oktober 2020
Allergie
| Immuniteit |
Terug Verstuur link
lijn
Allergie Een allergie is een overdreven immunologische reactie van het lichaam op een stof die in feite ongevaarlijk is. Pollen in de lucht of excretieproducten van de huisstofmijt zijn stoffen die bij vele mensen een allergische reactie opwekken.
Belgen zijn koplopers in de allergiestatistieken. Bijna 30% van de Belgen hebben een allergie op gras- en boompollen of op de huisstofmijt.

Waar ligt de oorzaak van deze opwaartse trend?
Reeds vanaf de geboorte krijgt het immuunsysteem een bepaalde configuratie of instelling mee. De eerste levensjaren van het kind zijn dan ook heel belangrijk.
Volgens sommige onderzoekers leven we (vooral tijdens de eerste kinderjaren) te proper. We komen te weinig in contact met vuil, zodat ons immuunsysteem 'lui' wordt. Het vindt dan die onnozele graspollen ineens wel belangrijk.
Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 50 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".