Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Beschermt u zich tegen (winter)virussen?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
22 januari 2022
Docosahexaeenzuur
| Werkzame stoffen |
Terug Verstuur link
lijn
Docosahexaeenzuur Docosahexaeenzuur (DHA) is een omega-3-vetzuur uit vis-, krill- en algenolie. DHA maakt de membranen van de cel vloeibaarder, wat cellen gezonder maakt. Vooral de cellen van de hersenen bevatten veel DHA. Desondanks blijken supplementen met DHA niet bij hersenaandoeningen, maar eerder bij hart- en vaatziekten gunstig te zijn. DHA houdt de bloedvaten gezond en vermindert hartritmestoornissen.

DHA is ook een product van EPA. Beide omega-3-vetzuren tonen ook veelbelovende resultaten bij kankerbehandelingen, bij allergieën en oogaandoeningen. Ook voor stevige spieren en botten zijn de omega-3-vetzuren erg belangrijk. Belangrijk is dat omega-3-vetzuren al vanaf het prille begin in de voeding aanwezig is. Baby's krijgen veel DHA binnen via de moedermelk, op voorwaarde dat de moeder voldoende omega-3 inneemt.

Gerelateerde producten


Omega-3 TRB

Bio-Marine Plus


Omega-3 TRB Inhoud:
60 Caps
Richtprijs:
€ 19,95
CNK-nr:
3460-367

Bio-Marine Plus Inhoud:
60 caps.
Richtprijs:
€ 15,40
CNK-nr:
1457-845

Voedingssupplement met omega-3-vetzuren van farmaceutische zuiverheid en vitamine ...
lees meer

Sterk geconcentreerd visolieproduct met 70% omega-3 vetzuren.

Bio-Marine Plus b ...
lees meer

Meer producten van
TRB Chemedica


Meer producten van
Pharma NordAlle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 50 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".