Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Versterkt u actief uw weerstand?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
24 september 2021
Droge ogen en contactlenzen
| Ogen |
Terug Verstuur link
lijn
Droge ogen en contactlenzen Veel mensen dragen vandaag nog een bril omdat ze zich zorgen maken over de gezondheid van hun ogen. Het is immers juist dat contactlezen bij bepaalde mensen vervelende nevenverschijnselen veroorzaken. Het meest bekende is droge ogen. Indien dit het geval is kan men nu en dan kunstmatig traanvocht in de ogen aanbrengen. Kies hiervoor wel een kwalitatief zeer hoogstaand product. Mannen en vrouwen die contactlenzen dragen en bijna voortdurend kunstmatig traanvocht moeten gebruiken doen er beter aan om voor een andere oplossing te kiezen. Er bestaan immers contactlenzen die speciaal werden ontworpen voor personen die veel hinder ondervinden van droge ogen.

Een andere optie is dagcontactlenzen gebruiken. Ieder etmaal een nieuw paar contactlenzen dus. Tot slot bestaan er nu ook contactlenzen die dermate gemaakt zijn dat ze veel meer zuurstof doorlaten en op deze wijze droge ogen kunnen vermijden. Vraag hierover raad aan uw oogarts.

Gerelateerde producten


Mannavital Oguton Forte

Marnys Vision Help


Mannavital Oguton Forte Inhoud:
60 caps.
Richtprijs:
€ 19,95
CNK-nr:
4257-432

Marnys Vision Help Inhoud:
30 capsules
Richtprijs:
€ 26,45
CNK-nr:
2040-731

Ogentroost, zink en vitamine A dragen bij tot het behoud van een normaal gezichtsv ...
lees meer

VISION-HELP is een voedingssupplement met een combinatie van anti-oxidanten, vitam ...
lees meer

Meer producten van
Fytofarma


Meer producten van
Phytal-CreaAlle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 50 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".