Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
In december ben ik:
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
17 januari 2019
Elimineer uw tekort aan magnesium
| Hormonale problemen |
Terug Verstuur link Print pagina
lijn
Elimineer uw tekort aan magnesium Een schrijnend tekort aan magnesium lijkt aan de basis te liggen van heel wat migraineklachten. De Amerikaanse hormoonspecialist, Dr. Kenneth Weaver, heeft duidelijk de rol van magnesium in het bestrijden van migraineklachten aangetoond. Bij meer dan 70 procent van de vrouwen die magnesium kregen toegediend verdwenen de migraine aanvallen. De volgende voedingsproducten zijn goede, natuurlijke bronnen van magnesium: garnalen, volle granen (volkorenproducten), gedroogd fruit, noten, vette vis, spinazie en bananen.

Magnesium heeft de eigenschap om alle spieren te ontspannen, angsten te verminderen, mensen een betere nachtrust te garanderen en vermoeidheid die te maken heeft met overspannen zenuwen te neutraliseren. Magnesium staat omwille van deze eigenschappen bekend als het antistress mineraal bij uitstek. Teveel werk en stress zijn ook zeer grote ‘consumenten’ van magnesium. Het is bijgevolg voor iedereen zeer belangrijk om de voorraad magnesium iedere dag terug aan te vullen, want een magnesiumtekort leidt onherroepelijk tot nog meer stress, gespannen zenuwen en vermoeidheid.

Gerelateerde producten


Mannavital Magnesium Platinum


Mannavital Magnesium Platinum Inhoud:
90 tabl.
Richtprijs:
€ 16,95
CNK-nr:
3316-197

Voor meer energie en stressbestendigheid, een gezonde spierfunctie en een normale ...
lees meer

Meer producten van
Fytofarma


Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 50 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".