Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Beschermt u zich tegen (winter)virussen?
ABC GEZONDHEID - Ongemakken
25 januari 2022
Erectieproblemen
| Intiem - sexualiteit |
Terug Verstuur link
lijn
Erectieproblemen Voor het behandelen van erectieproblemen is het allereerst nodig om exact te weten welke medische of psychologische factoren een rol spelen. Een arts kan dit doen door de juiste vragen te stellen en/of een lichamelijk onderzoek te doen. Bloeddruk meten, stressniveau proberen te bepalen, alcoholconsumptie nagaan, controleren of de patiënt wel of niet rookt. Op die manier kan de oorzaak van een erectiestoornis meestal snel en eenvoudig worden achterhaald.

Factoren die kunnen leiden tot erectieproblemen , zoals erectiestoornissen, zijn bijvoorbeeld depressie, suikerziekte, arteriosclerose (aderverkalking) of een te hoge bloeddruk. Voor de medische aspecten is het daarom best een arts te raadplegen. Hij alleen kan snel evalueren waarom de bloedstroom richting penis niet meer optimaal verloopt, waardoor een volwaardige erectie onmogelijk wordt.
Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 50 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".