Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Beschermt u zich tegen (winter)virussen?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
22 januari 2022
Gember
| Werkzame stoffen |
Terug Verstuur link
lijn
Gember Gember is een pittig keukeningrediënt uit de Aziatische en Indische keuken. Tegelijk wordt aan gember sedert eeuwen een aantal medische indicaties toegekend: winderigheid, kolieken, slechte vertering, misselijkheid, zeeziekte en ontstekingen bij artrose en reuma. Sommige migrainelijders hebben opmerkelijk minder last van migraineaanvallen dankzij een supplement met gemberpoeder.

Gember heeft interessante farmacologische eigenschappen zoals bloedverdunning, antiplaquevorming in de aders, antimaagzweer en verbetering van de bloedstroom. In testen met dieren blijkt gember angst en hoogtevrees te kunnen verminderen. In studies met mensen is vooral misselijkheid, zeeziekte en hoogtevrees onderzocht geweest. In beperkte mate werkt gember ook ontstekingsremmend. Het kan aanvullend bij andere ontstekingsremmers gebruikt worden bij reuma en artrose. Terwijl een aantal farmaceutische ontstekingsremmers maagzweren veroorzaken, is gember een ontstekingsremmer die tegen maagzweren beschermt!

Gerelateerde producten


Crearoma (zie lijst)


Crearoma (zie lijst) Inhoud:
spray 125 ml
Richtprijs:
€ 10,90
CNK-nr:
zie lijst/voir liste

Spray met etherische oliën zonder gas

De lucht in onze omgeving wordt op aller ...
lees meer

Meer producten van
Phytal-Crea


Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 50 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".