Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Migraine aanvallen?
ABC GEZONDHEID - Ongemakken
25 oktober 2021
Gevoelige huid
| Huidaandoeningen |
Terug Verstuur link
lijn
Gevoelige huid Vooral vrouwen zijn het slachtoffer van een gevoelige huid. Men schat dat één vrouw op de vijf af te rekenen krijgt met de gevolgen van een gevoelige huid. Mensen die aan deze aandoening lijden krijgen o.a. rode plekken in het gelaat.
Typisch voor een gevoelige huid is dat deze mannen en vrouwen bijna geen cosmetica kunnen verdragen. Voor vrouwen met dit gezondheidprobleem zijn antirimpelcrèmes taboe.

Iedereen die met een gevoelige huid wordt geconfronteerd doet er best aan om een dermatoloog te consulteren. Dat is noodzakelijk om een juiste diagnose te laten vaststellen. De dermatoloog zal ook advies geven welke producten wel en welke niet mogen gebruikt worden. Meestal zullen het producten zijn die zo neutraal mogelijk reageren op de gevoelige huid. Ze zullen dan ook zo weinig mogelijk actieve, irriterende stoffen bevatten
Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 50 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".