Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Vergeet u vaak dingen?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
19 januari 2022
Ginseng
| Werkzame stoffen |
Terug Verstuur link
lijn
Ginseng Ginseng kan slaan op twee verschillende vormen: de Amerikaanse ginseng (Panax quinquefolius) en de Koreaanse/Chinese ginseng (Panax ginseng). De Siberische ginseng is geen echte ginsengsoort. De meeste studies betreffen de Koreaanse ginseng. Ginsengextracten worden verkregen uit de wortel van de plant. Afhankelijk van het extractieprocedé bekomt men witte of rode ginseng, maar de medische eigenschappen zouden niet hard verschillen.

Traditionele toepassingen van ginseng, die deels bevestigd zijn door moderne studies, zijn: vermoeidheid, stress, regeling van de bloedsuiker en verbetering van het libido. Ginseng verhoogt de immuniteit van hiv-patiënten en verlaagt het risico op kanker.
Het gebruik van ginseng is niet ongevaarlijk, hoge doses kunnen op lange termijn bijwerkingen veroorzaken: hoge bloeddruk, misselijkheid, hoofdpijn, slapeloosheid en huiduitslag. Correct gebruik levert zelden problemen.

Gerelateerde producten


Energix Plus

Mannavital Maca platinum


Energix Plus Inhoud:
90 TAB
Richtprijs:
€ 36,70
CNK-nr:
2989069

Mannavital Maca platinum Inhoud:
60 v-caps
Richtprijs:
€ 16,85
CNK-nr:
2896-876

Energix Plus van PharmaNutrics is een unieke samenstelling met de zuivere plantene ...
lees meer

Voor meer energie en seksuele levenslust, ondersteunt de vruchtbaarheid, helpt bij ...
lees meer

Meer producten van
Pharma Nutrics


Meer producten van
FytofarmaAlle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 50 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".