Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Versterkt u actief uw weerstand?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
24 september 2021
Grijze haren behandelen
| Haaruitval |
Terug Verstuur link
lijn
Grijze haren behandelen Behandeling van grijs haar door verven, kleurspoelingen of kleurshampoo is waarschijnlijk de meest eenvoudige manier om grijs haar te behandelen. Iedere apotheker of goede natuurvoedingswinkel kan u advies geven hoe grijze haren het best kunnen verzorgd worden. Hij zal u producten aanbevelen waarbij de haren vanaf de eerste behandeling op natuurlijke wijze worden bedekt, zonder de haarstructuur aan te tasten. Deze producten bevatten geen ammoniak, maar wel Aloë Vera, Vitamine E, Panthenol en plantenextracten.

De volledig natuurlijke Aloë Vera, die door de huid wordt opgenomen, voedt en beschermt de hoofdhuid dankzij het hoge gehalte aan enzymen en mineralen. Bovendien hebben de plantenextracten samen met de Vitamine E en de Panthenol een positieve invloed op de glans en de gezondheid van het haar. Ze brengen de hydratering en het proteïnegehalte van het haar opnieuw op peil.

Gerelateerde producten


Farmatint (zie lijst)


Farmatint (zie lijst) Inhoud:
flacon 150 ml
Richtprijs:
€ 13,80
CNK-nr:
1283-xxx

Farmatint dekt de grijze haren op natuurlijke wijze vanaf de eerste behandeling, z ...
lees meer

Meer producten van
Phytal-Crea


Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 50 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".