Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Ondervindt u last van de luchtvervuiling?
ABC GEZONDHEID - Ongemakken
7 december 2021
Groeiproblemen bij kinderen
| Metabolisme voeding |
Terug Verstuur link
lijn
Groeiproblemen bij kinderen Wie goed wil functioneren, moet in een uitstekende conditie verkeren. Dat kan alleen wanneer in het lichaam alle noodzakelijke voedingsstoffen (vitaminen, mineralen, vetten, eiwitten, suikers,…) aanwezig zijn.
We onderscheiden twee groepen vitamines: de wateroplosbare (o.a. vitamine C, B-complex en H) en de vetoplosbare (vitamine A, D, E, en K). Tot het vitamine B-complex behoren o.a. vitamine B1, B2, B3, B5, B6, B11 en B12.

Vitaminen alléén volstaan niet voor een goede gezondheid. Ook mineralen zoals calcium mogen niet ontbreken in ons voedingspakket.
Een tekort aan een welbepaald vitamine kan ernstige gevolgen hebben en zelfs ons lichaam in gevaar brengen. Een vitaminetekort ontwikkelt zich geleidelijk. Ongemakken die kunnen opduiken als gevolg van een tekort aan een welbepaald vitamine zijn groeiproblemen bij kinderen, vermoeidheid, lusteloosheid of concentratieproblemen.
Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 50 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".