Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Zijn luizen een hygieneprobleem?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
16 september 2019
Groenlipmossel
| Werkzame stoffen |
Terug Verstuur link Print pagina
lijn
Groenlipmossel De groenlipmossel wordt rauw gegeten door de Maori, de inheemse bevolking van Nieuw-Zeeland. Omdat reuma zeldzaam is bij de Maori, vooral bij de mensen die aan de kust leven, zijn onderzoekers zich gaan interesseren voor dit voedzame voedsel. Inderdaad bevat de mossel tal van voedingsstoffen die een heilzame werking op reuma kunnen hebben.

Eerst en vooral is de mossel een bron van omega-3-vetzuren en antioxidanten die een ontstekingsremmend effect hebben. De mossel is een natuurlijke bron van chondroïtine, hyaluronzuur en heparine, dat zijn bestanddelen van het bindweefsel, in het bijzonder van het kraakbeen. De bekendste toepassing van extract van de 'groengelipte mossel' zijn daarom gewrichtsaandoeningen, zoals artritis (reuma) en artrose.
Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 50 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".