Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Migraine aanvallen?
ABC GEZONDHEID - Ongemakken
21 oktober 2021
Haaruitval
| Haaruitval |
Terug Verstuur link
lijn
Haaruitval Een weelderige haardos staat in onze maatschappij symbool voor gezondheid, geluk en succes. Haaruitval wordt dan ook met alle mogelijke middelen bestreden. Haaruitval is een natuurlijk proces. Het is normaal dat je elke dag wat haar verliest. Een hoofd telt ongeveer 100.000 haren . Blonde mensen hebben iets meer haar, roodharigen iets minder. Per dag verliezen we 50 tot 150 haren. Op elk moment is ongeveer 90% van de haren op je hoofd aan het groeien en is 10% uitgegroeid. Na 2 tot 3 maanden valt een uitgegroeide haar uit en groeit er een nieuwe haar op dezelfde plaats. Een haar groeit in 2 tot 6 jaar ongeveer 1 centimeter per maand. Dat is normaal. Gelukkig groeien er meestal iedere dag ook weer evenveel nieuwe haren bij.

Wordt dit evenwicht (tijdelijk) verstoord dan kun je spreken van ongewone haaruitval. De oorzaken kunnen soms duidelijk zijn. Meer haaruitval komt vaak voor na een bevalling, bij bepaald medicijngebruik of tijdens een stressvolle periode en zelfs bij de wisseling van seizoenen. Met goede voeding, een aanvullende vitaminekuur en voldoende ontspanning zijn deze tijdelijke aanvallen van haarverlies snel weer verholpen.
Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 50 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".