Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Migraine aanvallen?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
27 oktober 2021
Haaruitval voorkomen
| Haaruitval |
Terug Verstuur link
lijn
Haaruitval voorkomen Een belangrijk punt om haar gezond te houden, is om gezond te eten. Haar wordt, zoals eerder gezegd, opgebouwd uit proteïnen. Alhoewel bepaalde factoren voor haaruitval zorgen, moet je er toch aan denken dat het onderdeel uitmaakt van een compleet biologisch systeem, namelijk het menselijk lichaam. Een storing in een bepaald deel zorgt voor storingen in andere delen, als een kettingreactie. Om een optimale gezondheid te behouden, is het dus aangewezen om gezond te eten en regelmatig beweging te nemen.

Wat nu een gezond eetpatroon is om haaruitval te voorkomen, is iets complexer. Om het eenvoudig te zeggen: de belangrijkste vitaminen en mineralen voor gezonde hoofdhuid en haar zijn vitamine A, alle vitaminen B (zeker vitamine B6, B12, foliumzuur, biotine) vitamine C, vitamine E, koper, ijzer, zink, iodine, proteïnen, silicium en essentiële vetten.
Essentiële vetten zijn zeer belangrijk voor het lichaam, maar worden niet zelf door het lichaam aangemaakt. Driemaal per week vis, zoals zalm, sardines, makreel, haring of forel eten, voorziet in voldoende hoeveelheden van deze gezonde vetten. Daarnaast is het zeer belangrijk om voldoende water te drinken. Natuurlijk zijn er ook voedingsmiddelen die je moet vermijden, omdat ze haaruitval bevorderen. Alcohol, cafeïne, suiker en nicotine putten de voorraden vitaminen en mineralen in het lichaam uit.

Gerelateerde producten


DERBE - “OUT of MY HAIR“ Shamp-Oil

Derbe Seres Haarlak

Farmatint (zie lijst)


DERBE - “OUT of MY HAIR“ Shamp-Oil Inhoud:
200 ml
Richtprijs:
€ 16,90
CNK-nr:
2175-909

Derbe Seres Haarlak Inhoud:
spray 150 ml
Richtprijs:
€ 12,80
CNK-nr:
1587-724

Farmatint (zie lijst) Inhoud:
flacon 150 ml
Richtprijs:
€ 13,80
CNK-nr:
1283-xxx

DERBE - “OUT of MY HAIR“ Shamp-Oil - is geen shampoo, maar een olie die het ha ...
lees meer

DERBE Seres haarlak is rijk aan plantenextracten (gierst, kina) die aan het haar s ...
lees meer

Farmatint dekt de grijze haren op natuurlijke wijze vanaf de eerste behandeling, z ...
lees meer

Meer producten van
Phytal-Crea


Meer producten van
Phytal-Crea


Meer producten van
Phytal-Crea
Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 50 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".