Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Kiest u voor: ...
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
10 juli 2020
Hoe chronische veneuze insufficiëntie (CVI) behandelen?
| Cardiovasculair |
Terug Verstuur link
lijn
Hoe chronische veneuze insufficiëntie (CVI) behandelen? Wanneer er sprake is van CVI, is het belangrijk dat men de doorbloeding in de benen stimuleert en zorgt voor sterke en elastische aderen. De volgende tips helpen.

Masseer de benen
Masseer de benen zachtjes richting het hart, dus van beneden naar boven. Op deze manier bevordert men de doorbloeding. Gebruik daarbij een crème met werkstoffen als muizedoorn en paardekastanje. Deze bevorderen de doorbloeding.

Beweeg voldoende
Zorg voor dagelijkse lichaamsbeweging. Zwemmen is uitstekend omdat het water de aderwand masseert terwijl men beweegt. Maar ook andere vormen van beweging die de kuitspieren sterk maken, zoals fietsen en wandelen, zijn erg goed tegen CVI.

De natuur helpt
Ook kan men bij CVI gebruik maken van plantaardige gezondheidsproducten die de doorbloeding in de benen stimuleren en de aderen weer sterk en elastisch maken. Voor een intensieve aanpak wordt de combinatie paardekastanje, muizedoorn en wijnblad aanbevolen. De ingrediënten van deze combinatie maken de aderen sterk en elastisch, zodat het bloed vanuit de benen weer goed teruggepompt kan worden naar het hart. Verder wordt een slechte doorbloeding verbeterd. Klachten worden niet alleen verlicht maar ook het echte probleem, de elasticiteit van de aderen, wordt aangepakt. Ook gefermenteerd knoflook kan helpen om de mindere kwaliteit van de vaatwanden te verbeteren.

Gerelateerde producten


Bio-Biloba

Mannavital Kyolic + Lecithine


Bio-Biloba Inhoud:
60 comp
Richtprijs:
€ 17,35
CNK-nr:
2236-735

Mannavital Kyolic + Lecithine Inhoud:
200 caps.
Richtprijs:
€ 28,24
CNK-nr:
1277-540

Goed voor het geheugen en de concentratie alsook bij koude handen en voeten.


...
lees meer

Gefermenteerde knoflook met lecithine voor de circulatie, voor verantwoorde choles ...
lees meer

Meer producten van
Pharma Nord


Meer producten van
FytofarmaAlle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 50 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".