Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Ondervindt u last van de luchtvervuiling?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
9 december 2021
Hoe de zin in een sigaret verminderen?
| Verslavingen |
Terug Verstuur link
lijn
Hoe de zin in een sigaret verminderen? Roken is zonder meer een zware verslaving. Het is dus niet verwonderlijk dat mensen het zo moeilijk hebben om te stoppen. Slechts weinig rokers kunnen ermee kappen zonder begeleiding.
Van de 100 mensen die proberen te stoppen met roken zonder enige vorm van begeleiding zijn er maar drie die er effectief in slagen.
Roken is een psychologisch probleem. Niemand heeft echt behoefte aan een sigaret. Als er een behoefte is, dan is die louter psychisch. Roken heeft volgens specialisten heel veel te maken met stresstoestanden, onzekerheden, faalangst of opgekropte aggressiviteit.

Een degelijk voedingspatroon, regelmaat en beweging kunnen veel stress wegnemen zodat de zin naar een sigaret duidelijk afneemt. In iedere apotheek of reformwinkel zijn er middelen te krijgen die de zin in een sigaret doen afnemen en de schadelijke gevolgen van het roken gedeeltelijk neutraliseren.

Gerelateerde producten


Saffron 28mg

Mannavital Calmiton


Saffron 28mg Inhoud:
60 comp.
Richtprijs:
€ 37,75
CNK-nr:
3760-212

Mannavital Calmiton Inhoud:
60 tabl
Richtprijs:
€ 23,95
CNK-nr:
2454-882

De krachtige, evenwichtige formule van Saffron met magnesium en saffraan is specia ...
lees meer

Natuurlijk rustgevend en ontspannend

CALMITON is een probaat rustgevend voeding ...
lees meer

Meer producten van
Revogan


Meer producten van
FytofarmaAlle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 50 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".