Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Ondervindt u last van de luchtvervuiling?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
9 december 2021
Hoe het gebruik van antibiotica vermijden?
| Immuniteit |
Terug Verstuur link
lijn
Hoe het gebruik van antibiotica vermijden? Mensen met een ijzersterk immuunsysteem worden zelden of nooit ziek. Je kent ze misschien, de senioren van zeventig of tachtig jaar oud die tijdens hun hele leven nooit een huisarts hebben gezien. Het zijn mensen die, bewust of niet, heel gezond leven. Concreet betekent dit dat ze meer dan 8 uur per etmaal slapen, een geregeld leefpatroon hebben zowel gedurende de werkweek als tijdens het weekend. Ze eten gevarieerd en gezond. Hun voorkeur gaat uit naar volkorenproducten, fruit, groenten, vis en een zeer bescheiden hoeveelheid alcoholische dranken. Het zijn ook mannen en vrouwen die dagelijks de nodige beweging nemen. Ze wandelen of fietsen veel. Tot slot hebben ze weinig of geen interesse in wat er ver van hun bed gebeurt. De leefwereld klein en vertrouwd houden is een gratis medicijn op zich.
Teveel informatieprikkels kan mensen ziek maken. Het zijn vaak ook mensen die geloven in 'grootmoeders geneeskunde'. Kleine kwaaltjes lossen ze op door te vasten, veel water te drinken, te rusten of bepaalde kruiden te gebruiken.

Sommigen kopen ook voedingssupplementen om hun afweersysteem optimaal te houden. Ze weten dat ze het overgrote deel van hun gezondheid in eigen handen hebben.
Aan mensen uit hun omgeving die ziek worden en die antibiotica moeten innemen geven ze de raad om na de antibioticakuur bij de apotheker of natuurvoedingswinkel langs te gaan. Zij beschikken over een aantal middeltjes waarvan bewezen is dat ze de negatieve gevolgen van de antibiotica relatief snel kunnen neutraliseren.

Gerelateerde producten


Proflor Plus

Mannavital Kyo Dophilus One per day

Mannavital Cranbioton

Udo's Choice Probiotics


Proflor Plus Inhoud:
60 CAPS
Richtprijs:
€ 58,96
CNK-nr:
3182144

Mannavital Kyo Dophilus One per day Inhoud:
60 caps
Richtprijs:
€ 17,69
CNK-nr:
2552-719

Mannavital Cranbioton Inhoud:
60 v-caps
Richtprijs:
€ 21,95
CNK-nr:
3379-450

Udo's Choice Probiotics Inhoud:
30 Vcaps
Richtprijs:
€ 24,30
CNK-nr:
2214-385

Proflor Plus is een zeer hoog gedoseerd complex met
5 verschillende probioticas ...
lees meer

Unieke probiotische synergie van drie humane stammen darmbacteriën voor een gezon ...
lees meer

Unieke combinatie van een veenbessenextract (Cranmax®) en een probioticum (Kyo-Do ...
lees meer

Een evenwichtige darmflora met de juiste Probiotica is van
vitaal belang. Udo's ...
lees meer

Meer producten van
Pharma Nutrics


Meer producten van
Fytofarma


Meer producten van
Fytofarma


Meer producten van
Ojibwa De Roeck

Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 50 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".