Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Vindt u uzelf :
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
26 mei 2019
Hoe kun je een verkoudheid voorkomen?
| Verkoudheid |
Terug Verstuur link Print pagina
lijn
Hoe kun je een verkoudheid voorkomen? Een sterk afweersysteem is altijd de beste manier om een verkoudheid te voorkomen. Als het afweersysteem verzwakt is, kunnen infecties gemakkelijk toeslaan. Vooral in de winter als verkoudheden vaker optreden is het belangrijk om het infectierisico te verkleinen door een aantal preventieve maatregelen te nemen. De volgende stappen kunnen je lichaam helpen om verkoudheidziektekiemen af te weren.

Regelmatig lichaamsbeweging nemen is een belangrijk onderdeel van een gezonde levenswijze. Het ondersteunt de stofwisseling en je afweersysteem, waardoor je lichaam verkoudheden gemakkelijker kan afweren. Een dagelijkse wandeling in de frisse lucht is een goed begin. Vooral kinderen moeten aangemoedigd worden om lichamelijk bezig te zijn.

Zorg voor voldoende slaap en vermijd onnodige spanningen. Onderzoek heeft uitgewezen dat stress de effectiviteit van het afweersysteem vermindert.

Zorg voor een evenwichtige voeding. Eet veel vitaminen uit vers fruit en groenten. Citrusvruchten, paprika's, spinazie en broccoli zijn uitstekende bronnen van belangrijke vitaminen. In de wintermaanden kan het aangewezen zijn weerstandverhogende middelen te nemen. Vraaf info aan uw apotheker.

Gerelateerde producten


Marnys Koninginnebrij

Mannavital Kyolic One a day

Spirulina.


Marnys Koninginnebrij Inhoud:
30 capsules
Richtprijs:
€ 21,20
CNK-nr:
1538-032

Mannavital Kyolic One a day Inhoud:
30 tabl.
Richtprijs:
€ 8,30
CNK-nr:
1277-557

Spirulina. Inhoud:
60 tabl.
Richtprijs:
€ 6,09
CNK-nr:
1274-281

Koninginnenbrij is het voedingsmiddel, waarop alleen de bijenkoningin gedurende ha ...
lees meer

Gefermenteerde knoflook voor meer weerstand en energie,
voor een goede circulati ...
lees meer

De groene supervoeding voor betere prestaties, meer energie en weerstand

Het sp ...
lees meer

Meer producten van
Phytal-Crea


Meer producten van
Fytofarma


Meer producten van
Fytofarma
Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 50 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".