Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Kiest u voor: ...
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
8 juli 2020
Hoe spierkrampen vermijden?
| Spierklachten |
Terug Verstuur link
lijn
Hoe spierkrampen vermijden? Wie is nooit wakker geworden in zijn slaap omwille van hevige spierkrampen in de kuit? Soms zijn ze zo hevig dat de spieren dagenlang stijf blijven, wat het sporten bemoeilijkt. Een frequente oorzaak is tekort aan mineralen zoals kalium, magnesium of calcium. Uitdroging is een grote risicofactor, vandaar dat vele mensen krampen krijgen tijdens het sporten bij warm weer. Ze hebben dan te weinig vocht ingenomen.

Om spierkrampen te vermijden, moet je ervoor zorgen dat de bloedtoevoer naar de benen niet belemmerd wordt. Regelmatig bewegen houdt je spieren en bloedvaten in goede conditie. Stretchen helpt zowel krampen te voorkomen als te verlichten. Massage, ijs of een koud-warm-douche kan ook nuttig zijn. Mensen die geregeld last hebben van krampen, kunnen B-vitaminen uitproberen, die gaan de opstapeling van melkzuur in de spieren tegen.

Gerelateerde producten


Mannavital Magnesium Platinum

Mannavital Curcuma Platinum


Mannavital Magnesium Platinum Inhoud:
90 tabl.
Richtprijs:
€ 16,95
CNK-nr:
3316-197

Mannavital Curcuma Platinum Inhoud:
60 V-caps.
Richtprijs:
€ 26,95
CNK-nr:
2875-672

Voor meer energie en stressbestendigheid, een gezonde spierfunctie en een normale ...
lees meer

Voor soepele spieren en gewrichten, ondersteunt de lever- en galwegen, draagt bij ...
lees meer

Meer producten van
Fytofarma


Meer producten van
FytofarmaAlle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 50 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".