Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Migraine aanvallen?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
21 oktober 2021
Hoe voorkom je hersenveroudering ?
| Neurologie |
Terug Verstuur link
lijn
Hoe voorkom je hersenveroudering ? De veroudering van de hersenen is net zoals bij alle delen van het lichaam een volkomen natuurlijk verschijnsel. Toch is het vandaag mogelijk om het geheugen en het concentratievermogen optimaal te houden en bijgevolg hersenveroudering drastisch te vertragen. Recente wetenschappelijke studies tonen aan dat juiste voedingsgewoonten, voedingssupplementen, lichaamsbeweging, stressbeheersing en controle maar ook intellectuele interesses en inspanningen factoren zijn die hersenveroudering tegengaan. Mensen die de moeite doen om deze preventiemaatregelen toe te passen verbeteren niet alleen hun levenskwaliteit. Ze kunnen meestal ook veel langer ziektevrij blijven omdat ze bewust met hun lichamelijke en geestelijke gezondheid bezig zijn.

Niettegenstaande het feit dat de hersenen niet meer wegen dan 2% van het gemiddelde menselijk gewicht verbruiken ze toch 20% van de geïnhaleerde zuurstof. De hersencellen krijgen de zuurstof via de grote en kleine bloedvaten.
De bladeren van de Ginkgo Biloba boom worden therapeutisch gebruikt om de bloedtoevoer naar de hersenen te verbeteren. Een optimale bloedcirculatie zorgt voor de nodige zuurstof om neurodegeneratieve ziektebeelden te voorkomen en vrije radicalen schade te beperken.

Gerelateerde producten


Mannavital OPC Platinum

Bio-Biloba

Mannavital Kyolic + Lecithine


Mannavital OPC Platinum Inhoud:
60 v-caps
Richtprijs:
€ 19,85
CNK-nr:
3460-490

Bio-Biloba Inhoud:
60 comp
Richtprijs:
€ 17,35
CNK-nr:
2236-735

Mannavital Kyolic + Lecithine Inhoud:
200 caps.
Richtprijs:
€ 28,24
CNK-nr:
1277-540

Draagt bij tot een vlotte circulatie
• Draagt bij tot lichte en energieke bene ...
lees meer

Goed voor het geheugen en de concentratie alsook bij koude handen en voeten.


...
lees meer

Gefermenteerde knoflook met lecithine voor de circulatie, voor verantwoorde choles ...
lees meer

Meer producten van
Fytofarma


Meer producten van
Pharma Nord


Meer producten van
Fytofarma
Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 50 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".