Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Neemt u vitamine D tegen Covid-19?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
30 november 2021
Hypericum
| Werkzame stoffen |
Terug Verstuur link
lijn
Hypericum Extracten van sint-janskruid (Hypericum perforatum) zijn sinds enkele jaren erkend als antidepressivum. Ze verlichten depressie, soms beter dan klassieke antidepressiva, en ze hebben veel minder bijwerkingen. Sint-janskruidolie wordt ook gebruikt bij brandwonden, maar weet dan ook dat de olie de huid tegelijk gevoeliger maakt voor het opdoen van zonnebrand!

Andere (minder erkende) toepassingen zijn stress, angstsymptomen, dwangneurose en slapeloosheid. Sint-janskruid kan interacties vertonen met geneesmiddelen, dus win het advies van een arts in wanneer je andere medicatie neemt. Niet alle extracten zijn hetzelfde, kijk dus uit voor hoogwaardige extracten.

Gerelateerde producten


Mannavital Calmiton


Mannavital Calmiton Inhoud:
60 tabl
Richtprijs:
€ 23,95
CNK-nr:
2454-882

Natuurlijk rustgevend en ontspannend

CALMITON is een probaat rustgevend voeding ...
lees meer

Meer producten van
Fytofarma


Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 50 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".