Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Beschermt u zich tegen (winter)virussen?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
25 januari 2022
IJzeraanvoer optimaliseren
| Zwangerschap |
Terug Verstuur link
lijn
IJzeraanvoer optimaliseren Bijna de helft van de vrouwen heeft extra ijzer nodig, ondanks dat ze gezond eten. Dat komt onder meer doordat ze maandelijks tijdens de menstruatie veel bloed verliezen. Zwangere vrouwen en jonge moeders die borstvoeding geven hebben nog meer ijzer nodig omdat de natuur er voor zorgt dat al het beschikbare ijzer eerst naar de baby gaat. De moeder komt - wat dit betreft - slechts op de tweede plaats. Ons lichaam kan zelf geen ijzer aanmaken, dus is het belangrijk dat we het via de voeding binnenkrijgen. Daarbij gaat het er niet alleen om dat de voeding ijzerrijk is, maar ook dat het een vorm van ijzer is die goed kan worden opgenomen. Bij uw apotheek of reformwinkel kunt u kiezen tussen ijzerpillen of elixers die ijzer bevatten. Het kruidenelixer is een natuurlijk ijzerpreparaat dat de ijzervoorraad snel aanvult. Het bevat ijzer in de vorm van ferrogluconaat, een goed opneembare vorm van ijzer.

Vermijd tijdens de zwangerschap en de periode van borstvoeding zwarte thee, koffie of melkproducten, want dat vermindert de ijzeropname aanzienlijk! Vitamine C bevordert de ijzeropname. Een elixer is een vloeibaar voedingssupplement die een aantal voordelen biedt. Het bevat geen alcohol, geen chemische toevoegingen en geen dierlijke ingrediënten. Een ijzerelixer wordt sneller door het lichaam opgenomen, het kan vermengd worden met bijvoorbeeld vruchtensap en het is ideaal voor mensen die moeite hebben met het innemen van pillen.

Gerelateerde producten


Mannavital IJzer Platinum

Mannavital Selenium All Natural Antioxidant complex + zink en SOD

Marcus Rohrer Spirulina


Mannavital IJzer Platinum Inhoud:
60 v-caps
Richtprijs:
€ 9,95
CNK-nr:
3115-946

Mannavital Selenium All Natural Antioxidant complex + zink en SOD Inhoud:
60 v-caps
Richtprijs:
€ 19,95
CNK-nr:
3315-173

Marcus Rohrer Spirulina Inhoud:
180 tabl.
Richtprijs:
€ 15,59
CNK-nr:
1274-299

“Zachte” ijzervorm met de passende nutriënten voor een
optimale bloedaanmaa ...
lees meer

De antioxidanten selenium, zink, vitamine C en vitamine E dragen bij tot de besche ...
lees meer

De groene supervoeding voor betere prestaties, meer energie en weerstand

Het sp ...
lees meer

Meer producten van
Fytofarma


Meer producten van
Fytofarma


Meer producten van
Fytofarma
Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 50 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".