Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Beschermt u zich tegen (winter)virussen?
ABC GEZONDHEID - Ongemakken
25 januari 2022
Influenza
| Immuniteit |
Terug Verstuur link
lijn
Influenza Een griepinfectie kan verstrekkende gevolgen hebben, zelfs dodelijke bij die groep mensen die over een zwakke gezondheid beschikken. Antibiotica bij griep is zinloos. In in 99,99 procent van de gevallen is het waardeloos als beschermingseffect tegen mogelijke complicaties. Het aansterken van de immuniteit is dan ook het voornaamste preventiemiddel tegen de griep.

Hoe bescherm je je tegen de wintergriep?
- Was regelmatig ja handen en vermijd om je ogen, je mond of je neus aan te raken. Griepvirussen zetten zich het meest op die plaatsen vast.
- Komt niet te dicht bij iemand die de griep heeft. Het virus verhuist van de ene persoon naar de andere via zeer fijne druppeltjes die ontstaan bij het niezen of gedurende een hoestbui.
- Kom zo weinig mogelijk op plaatsen waar veel mensen zijn.
- Versterk je immuniteit door de alcoholconsumptie en het gebruik van suiker en koffie te beperken
- Doe regelmatig aan matige lichaamsbeweging
- Slaap voldoende
- Verminder je stressniveau door ontspanningsoefeningen en voldoende vrije tijd per dag in je agenda te plannen. Vermoeide mensen worden vijfmaal sneller ziek.
Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 50 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".