Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Migraine aanvallen?
ABC GEZONDHEID - Ongemakken
25 oktober 2021
Insectenbeten
| Insectenbeten |
Terug Verstuur link
lijn
Insectenbeten De kenmerken van een insectenbeet gelijken sterk op die van een ontstekingsreactie. Dit betekent concreet dat er roodheid optreedt op de plaats van de beet, er ontstaat een pijn- en warmtegevoel. De huid zwelt op de plaats van de beet.
Bij muggenbeten hebben mensen mestal de neiging om de ontstane jeuk ‘weg te krabben’. Dat is niet gezond omdat de ontstekingskansen dan nog veel groter worden.

Wespen- en bijensteken veroorzaken ook een roodheid in de onmiddellijke omgeving van de beet. Hier is er echter ook sprake van een intens pijngevoel.
Mensen die allergisch reageren op een insectenbeet moeten zo snel mogelijk een dokter of spoeddienst raadplegen. Er bestaan voldoende middelen om het pijngevoel van beten te elimineren. De behandelende arts zal u hierbij snel helpen.
Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 50 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".