Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Neemt u vitamine D tegen Covid-19?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
30 november 2021
Koninginnebrij
| Werkzame stoffen |
Terug Verstuur link
lijn
Koninginnebrij Koninginnenbrij (ook: koninginnengelei) is het secretieproduct van de honingbijen die de larven moeten voeden. Ook de bijenkoningin leeft uitsluitend van dit product. Koninginnenbrij bevat naast suiker en aminozuren ook vele mineralen en vitaminen.

Onderzoek toont vele medische eigenschappen aan. Koninginnenbrij stimuleert de hersenfuncties, wat goed is bij geheugenproblemen, vermoeidheid en angst. De Chinese geneeskunde gebruikt het bij diabetes om bloedsuiker te normaliseren. In koninginnenbrij hebben onderzoekers inderdaad een stof aangetroffen die hard lijkt op insuline, het hormoon dat de suikerspiegel in het bloed onder controle houdt.
Andere effecten zijn verlaging van de bloeddruk en toename van het aantal rode bloedcellen. Hierdoor werkt het tegen bloedarmoede en werkt het revitaliserend. Sporters gebruiken koninginnenbrij om de spierkracht te verhogen. Andere toepassingen zijn anorexie, chronische vermoeidheid, allergie, depressie, vruchtbaarheidsproblemen en kanker.

Gerelateerde producten


Marnys Koninginnebrij


Marnys Koninginnebrij Inhoud:
30 capsules
Richtprijs:
€ 21,20
CNK-nr:
1538-032

Koninginnenbrij is het voedingsmiddel, waarop alleen de bijenkoningin gedurende ha ...
lees meer

Meer producten van
Phytal-Crea


Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 50 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".