Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Kiest u voor: ...
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
8 juli 2020
Lecithine
| Werkzame stoffen |
Terug Verstuur link
lijn
Lecithine Lecithine bestaat uit 'fosfolipiden' die uit sojaolie gehaald worden. Fosfolipiden zijn vetten die in de celmembraan van onze cellen bevinden. Met name bevat lecithine (fosfatidyl)choline en nog twee andere stoffen, die onder meer de celmembraan verstevigen van onze hersencellen. Choline heeft nog andere functies in de hersenen, zoals het doorgeven van zenuwprikkels.

Cholinesupplementen helpen het herstel na een beroerte, wanneer hersenschade ontstaan is na een kortstondig zuurstoftekort. Ze verstevigen de kleine bloedvaten in de hersenen, wat beschermt tegen hersenbloedingen en geheugenverlies. Fosfatidylcholine ondersteunt ook de slijmvliezen, waardoor die minder snel ontstoken geraken.

Gerelateerde producten


Mannavital Kyolic + Lecithine


Mannavital Kyolic + Lecithine Inhoud:
200 caps.
Richtprijs:
€ 28,24
CNK-nr:
1277-540

Gefermenteerde knoflook met lecithine voor de circulatie, voor verantwoorde choles ...
lees meer

Meer producten van
Fytofarma


Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 50 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".