Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Beschermt u zich tegen (winter)virussen?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
25 januari 2022
Melkwei
| Werkzame stoffen |
Terug Verstuur link
lijn
Melkwei Melkwei (proteïne) ontstaat als een bijproduct van de kaasproductie en is rijk aan vitaminen, melksuiker en vooral proteïnen (eiwitten). De proteïnen uit melkwei worden beschouwd als een van de meest hoogwaardige proteïnen uit de voeding. Ze bevatten alle aminozuren en ze zijn rijk aan vertakte aminozuren. Vertakte aminozuren zijn een belangrijk onderdeel van de spieren, dus suppletie kan helpen bij opbouw van spiermassa. Nagenoeg alle bodybuilders maken dankbaar gebruik van proteïnesupplementen, meestal melkwei. Ook vele atleten die zware inspanningen moeten doen, nemen melkwei om sneller te herstellen.

Omdat melkwei veel proteïnen bevat, kan het ook nuttig zijn bij het vermageren: het helpt meer spierweefsel aan te maken en meer vetten te verbranden. Bepaalde proteïnen in wei stimuleren ook de insulineproductie en verlagen de bloeddruk. Verder bevat melkwei ook lactoferrine (natuurlijk antibioticum) en glutamine.

Gerelateerde producten


Mannavital Whey proteïne 94 platinum


Mannavital Whey proteïne 94 platinum Inhoud:
900 gr
Richtprijs:
€ 29,95
CNK-nr:
3194-701

Compleet en ideaal eiwit voor spierkracht, groei en herstel

Mannavital Whey pro ...
lees meer

Meer producten van
Fytofarma


Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 50 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".