Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Beschermt u zich tegen (winter)virussen?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
22 januari 2022
Omega-7
| Werkzame stoffen |
Terug Verstuur link
lijn
Omega-7 Onderzoek wijst uit dat omega-7 nuttig is in de strijd tegen stofwisselingsstoornissen die diabetes, hart- en vaatziekten, obesitas en kanker veroorzaken.
Omega-7 is een sterke aanvulling op de cardiovasculaire en lipidenvoordelen van omega-3 vetzuren. Onderzoekers ontdekten dat patiënten een afname van 44% in ontstekingsniveaus hadden door het innemen van omega-7 gedurende slechts 30 dagen.

Omega-7 kan helpen om de cyclus van hoge bloedsuikerspiegel, verhoogde lipideniveaus, ontstekingen en overtollige vetgroei te doorbreken en kan de insulinegevoeligheid verbeteren.
Het is aangetoond dat omega-7 de vetafbraak bevordert door een toename van de enzymen die betrokken zijn bij het verbranden van vet voor energie. Bovendien kan omega-7 de nieuwe vetsynthese in het lichaam verminderen.

Omega-7 vermindert tevens vaginale droogte en kan fungeren als een effectieve alternatieve behandeling voor postmenopauzale vrouwen.

Voeding bevat weinig omega-7: dagelijks nemen we slechts 1 gram in. Goede bronnen zijn levertraan, macadamiaolie en duindoornbes. Het bekendste omega-7-vetzuur is palmitoleaat.
Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 50 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".