Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Versterkt u actief uw weerstand?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
24 september 2021
Parkinson: Hoe het risico verkleinen?
| Neurologie |
Terug Verstuur link
lijn
Parkinson: Hoe het risico verkleinen? Officieel bestaat er geen primaire preventie tegen de ziekte van Parkinson. Wetenschappers, die milieufactoren aanhalen om de enorme stijging van het aantal Parkinsonpatiënten te verklaren, worden genegeerd. "De economische belangen lijken immers groter dan de gezondheid van de mens", schrijft professor Pritchard in een studie die uitgevoerd werd in opdracht van de universiteit van Southampton.

"Het aantal mensen dat lijdt aan hersenaandoeningen, waaronder de ziekte van Alzheimer, de ziekte van Parkinson en aandoeningen van de motorische zenuwen zijn in twintig jaar tijd in het westen enorm gestegen, hebben wetenschappers ontdekt. De alarmerende stijging, waaronder getallen over dementie zijn verdrievoudigd, worden in verband gebracht met verhoging van de hoeveelheid bestrijdingsmiddelen, industriële uitstoot, huishoudelijk afval, uitlaatgassen en andere milieuverontreinigende stoffen, staat in een rapport in het tijdschrift Public Health.
Het moge duidelijk zijn dat additieven die aan onze voeding worden toegevoegd (allemaal goedgekeurde E-nummers] een grote rol spelen in de verhoging van de genoemde ziektegevallen", aldus Pritchard.

Preventief optreden tegen Parkinson betekent bijgevolg zoveel mogelijk E-nummers uit de voeding weren, zo weinig mogelijk in contact komen met chemische producten (verven en chemische haarkappersproducten), milieubewust leven, de dagelijkse files vermijden door het openbaar vervoer te nemen, voldoende bewegen in gezonde lucht (bos- en zeelucht) en voedingssupplementen gebruiken die de hersenfuncties beschermen (bijvoorbeeld ginkgo biloba).

Gerelateerde producten


Mannavital Ubiquinol Platinum

Farmatint (zie lijst)

Bio-Biloba

BioActive Q10 - Bio-Q10


Mannavital Ubiquinol Platinum Inhoud:
60 caps
Richtprijs:
€ 34,95
CNK-nr:
3160-066

Farmatint (zie lijst) Inhoud:
flacon 150 ml
Richtprijs:
€ 13,80
CNK-nr:
1283-xxx

Bio-Biloba Inhoud:
60 comp
Richtprijs:
€ 17,35
CNK-nr:
2236-735

BioActive Q10 - Bio-Q10 Inhoud:
50mg 20 caps
Richtprijs:
€ 12,95
CNK-nr:
3380-714

Direct actief co-enzym Q10 met selenium en vitamine C.

Ubiquinol Platinum van M ...
lees meer

Farmatint dekt de grijze haren op natuurlijke wijze vanaf de eerste behandeling, z ...
lees meer

Goed voor het geheugen en de concentratie alsook bij koude handen en voeten.


...
lees meer

Bio-Q10/BioActive Q10 bevat vitamine C die de normale energieproductie ondersteunt ...
lees meer

Meer producten van
Fytofarma


Meer producten van
Phytal-Crea


Meer producten van
Pharma Nord


Meer producten van
Pharma Nord

Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 50 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".