Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Beschermt u zich tegen (winter)virussen?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
24 januari 2022
Preventieve maatregelen tegen prostaatklachten
| Hormonale problemen |
Terug Verstuur link
lijn
Preventieve maatregelen tegen prostaatklachten In het grote aanbod van natuurlijke middelen om prostaatklachten te voorkomen is de dwergwaaierpalm zeker interessant. Stoffen van de dwergwaaierplam zijn na 4 tot 6 weken in staat om het volume van de prostaat te verminderen. Mannen ervaren dit doordat ze 's nachts in plaats van drie toiletbeurten kunnen overschakelen op één of zelfs terug een hele nacht kunnen doorslapen. In sommige wetenschappelijke studies wordt zelfs aangetoond dat de dwergwaaierpalm in staat is om prostaatkanker mee te helpen behandelen.

Lycopeen is een andere, smakelijke stof. Lycopeen is een antioxidant die zich vooral in de prostaat concentreert. Lycopeen beschermt de prostaat samen met selenium. Lycopeen komt enkel voor in alle fel rood tot oranje gekleurde groenten en vruchten, zoals watermeloen, rode grape fruits en tomaten. Bij dat laatste moet wel worden opgemerkt dat de stof lycopeen veel beter uit de tomaat wordt opgenomen, als die gekookt is, dus in de vorm van puree, ketchup, soep, saus en sap. Selenium zit vooral in paranoten. Mannen die tweemaal per week producten eten waar lycopeen inzit hebben volgens studies tot 34 procent minder kans om prostaatkanker te krijgen. Mannen die tien porties lycopeen per week eten zien hun risico op het ontstaan van prostaatkanker met 53 procent verminderen. Ook lycopeen is niet alleen belangrijk bij de preventie van prostaatklachten, maar helpt ook tijdens de behandeling er van.

Vergeet tot slot het voedingssupplement zink niet. Tien tot vijftig milligram per dag is voldoende om prostaatklachten op afstand te houden. Uiteraard is het ook belangrijk om een gezond voedingspatroon te volgen dat rijk is aan fruit, groenten en soja.

Gerelateerde producten


Mannavital Prossaton

Mannavital Maca platinum

Selenium+Zinc


Mannavital Prossaton Inhoud:
60 v-caps
Richtprijs:
€ 17,69
CNK-nr:
3379-484

Mannavital Maca platinum Inhoud:
60 v-caps
Richtprijs:
€ 16,85
CNK-nr:
2896-876

Selenium+Zinc Inhoud:
90 + 30 tabl.
Richtprijs:
€ 21,95
CNK-nr:
2326-577

Nuttig voedingssupplement voor de rijpere man. Met lijnzaadlignanen die bijdragen ...
lees meer

Voor meer energie en seksuele levenslust, ondersteunt de vruchtbaarheid, helpt bij ...
lees meer

Helpt de goede werking van het immuunsysteem en is een combinatie van antioxidante ...
lees meer

Meer producten van
Fytofarma


Meer producten van
Fytofarma


Meer producten van
Pharma Nord
Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 50 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".