Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Beschermt u zich tegen (winter)virussen?
ABC GEZONDHEID - Ongemakken
24 januari 2022
Reuma
| Gewrichtsklachten |
Terug Verstuur link
lijn
Reuma Gewrichten vormen de overgang tussen twee beenderen en maken beweging mogelijk. Knieën, polsen, heupen en ellebogen behoren tot de belangrijkste gewrichten van ons lichaam.
Bewegen vinden we vanzelfsprekend. We staan er niet bij stil als we opstaan, wandelen, sporten, tuinieren,schoonmaken,...
Pas wanneer we last krijgen van pijnlijke gewrichten beseffen we hoe comfortabel het is om probleemloos te kunnen bewegen.

Reuma is een vlag die vele ladingen dekt. Achter deze verzamelnaam schuilen verschillende gewrichtsaandoeningen zoals artrose, artritis en jicht. Al deze aandoeningen worden gekenmerkt door pijn, stramheid en bewegingsmoeilijkheden van de gewrichten. Naarmate de schade aan de gewrichten toeneemt, ondervindt de patiënt steeds meer problemen bij het bewegen.
Een hardnekkig gerucht is dat reuma alleen bejaarden treft. Dit is niet juist want reuma houdt geen rekening met de leeftijd en het geslacht. Reuma komt zowel bij jonge mensen als volwassenen voor.
Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 50 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".