Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Beschermt u zich tegen (winter)virussen?
ABC GEZONDHEID - Ongemakken
24 januari 2022
Slaapgebrek
| Vermoeidheid |
Terug Verstuur link
lijn
Slaapgebrek Magnesium wordt ook wel het antistress mineraal genoemd. Dit mineraal is een belangrijke voedingsstof voor de hersenen. Het verhoogt de weerstand tegen stress, depressies, spanningen en gaat geestelijke vermoeidheid tegen.
Magnesium is een basissupplement voor iedereen omdat het helpt de kwaliteit van de slaap te verbeteren. Officieel is de dagdosis voor magnesium vastgesteld op 400 milligram. Een aantal wetenschappers en artsen hebben bewijzen dat we minstens het drievoud (1200 milligram) nodig hebben. Dit geldt zeker voor personen met een verhoogd risico op hart- en vaatziekten, mensen met spierkrampen en hoofdpijn.

Meer dan 80% van de bevolking heeft een tekort aan magnesium omdat onze landbouwgronden nog amper magnesium bevatten. Het koken en klaarmaken van voeding laat de magnesiumrestanten verloren gaan. Tot slot zorgen de meeste medicijnen ervoor dat het nog aanwezig magnesium in het lichaam via de urine verdwijnt.
Magnesiumdeficiëntie is vooral te herkennen aan de toenemende gevallen van astma, diabetes, nierziekten en zelfs migraine.
Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 50 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".