Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Versterkt u actief uw weerstand?
ABC GEZONDHEID - Ongemakken
27 oktober 2020
Stijve nek
| Gewrichtsklachten |
Terug Verstuur link
lijn
Stijve nek Een stijve nek is een veelvoorkomende, pijnlijke en brutaal optredende klacht. In de meeste gevallen is de oorzaak van een stijve nek gelegen in de spieren van de nek. De nekspieren zorgen ervoor dat het hoofd rechtop blijft staan en gedraaid kan worden. Lange tijd in één en dezelfde houding (bijv.: computer- en kantoorwerk) of te grote krachtbelasting van de nekspieren kan spierpijn en zo ook spierverkramping veroorzaken. Een andere mogelijkheid van acute nekpijn is een bijverschijnsel van griep.

Door de pijn in de spieren houden de patiënten de hals schuin en gespannen. De spieren, pezen en zelfs de nekwervels kunnen hierbij beschadigd raken. Pijn en een sterke beperking van de bewegingsvrijheid van de hals zijn de voornaamste symptomen. De pijn kan uitstralen over de schouders, de rug tot zelfs in de armen en de handen.
Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 50 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".