Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Beschermt u zich tegen (winter)virussen?
ABC GEZONDHEID - Ongemakken
24 januari 2022
Stress
| Stress |
Terug Verstuur link
lijn
Stress We hebben het tegenwoordig allemaal zo druk op het werk dat de leuze 'werken is gezond' steeds meer ongeloofwaardig klinkt. Uit een Europese enquête over werkomstandigheden blijkt dat 28 procent van de Europese werknemers hun werk als een bron van stress ervaren.
Stress kan onmiddellijk toeslaan - en dan spreken we van acute stress - en/of langdurig, en dan gaat het om chronische stress. Versnelde hartslag, hoofdpijn, stijve nek en/of schouders, rugpijn, snellere ademhaling, hevig transpireren, klamme handen, maagpijn, misselijkheid en diarree: het zijn allemaal courante stresssymptomen.

Stress kan ook uw manier van denken, uw gedrag en uw stemming beïnvloeden, en u prikkelbaar maken.
Gevolg: u raakt bij de minste tegenslag van streek en gefrustreerd, vaart zonder reden uit tegen anderen, voelt u de hele dag nerveus of uitgeput, kampt met concentratieproblemen, windt u op over pietluttigheden, twijfelt aan uw capaciteiten en u bereidt zich voor op allerlei rampscenario's?
Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 50 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".