Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Heeft u last van de overschakeling naar het winteruur?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
13 november 2019
Tongschraper liquideert meer dan 300 bacteriën
| Immuniteit |
Terug Verstuur link Print pagina
lijn
Tongschraper liquideert meer dan 300 bacteriën Niemand ontkent dat het belangrijk is om de tanden te poetsen na een maaltijd, maar daar houdt de mondhygiëne niet op. Weinig mensen realiseren zich dat de tong ook een bron is van bacteriën. Niet overtuigd? Neem een spiegel en kijk naar je tong. Overal ontdek je kleine kloofjes. Dat is normaal, maar het is ook daar dat miljoen bacteriën een meestal 'onbesproken' onderkomen vinden. In de mond van iedere mens kunnen er - zonder de juiste verzorging - meer dan driehonderd soorten bacteriën aanwezig zijn.

Indien men onvoldoende mondhygiëne toepast, resulteert dit in een slechte adem én ontstaan er gemakkelijk ter vermijden gezondheidsproblemen die te maken hebben met een verlaagde immuniteit. Sommigen proberen hun tong te reinigen met een zachte tandenborstel. Dat is niet comfortabel en nog minder efficiënt. In India weet men al eeuwenlang dat een tongschraper, samen met een tandenborstel de beste garantie biedt op een frisse adem en een verbeterde immuniteit en weerstand tegen ziekten.

Gerelateerde producten


Kefir.


Kefir. Inhoud:
500ml
Richtprijs:
€ 23,20
CNK-nr:
2637-619

Kefir bevat een unieke en complexe mix van goede bacteriën en gisten. Gefermentee ...
lees meer

Meer producten van
Kaskade


Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 50 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".