Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Heeft u een gezonde levenswijze?
ABC GEZONDHEID - Ongemakken
20 oktober 2021
Verband tussen astma, kanker en de binnen atmosfeer
| Immuniteit |
Terug Verstuur link
lijn
Verband tussen astma, kanker en de binnen atmosfeer In de laatste twintig jaar is het aantal kinderen met astma meer dan verdubbeld. Dit heeft voor gevolg dat 10 tot 12 % van de kinderen nu aan deze ziekte lijden. De cijfers blijven stijgen. In de Verenigde Staten is het aantal jonge leukemieslachtoffers met 30 tot 40% toegenomen. Hetzelfde geldt voor hersentumoren. De dubieuze kwaliteit van de geïnhaleerde lucht in woningen, kantoren en auto’s wordt meer en meer in verband gebracht met deze alarmerende cijfers en de menselijke drama’s die ze verbergen.

Wetenschappers zijn er nu al van overtuigd dat de luchtkwaliteit in gebouwen en auto’s een minstens even grote impact heeft op het ontstaan van ernstige ziektebeelden dan de toenemende milieuproblematiek die in de buitenatmosfeer bestaat. Onderzoekers wijzen er op dat de westerse mens gemiddeld 80% van zijn leven ‘indoor’ leeft. Dat percentage ligt nog hoger bij zwakke bevolkingsgroepen zoals jonge kinderen, oudere mensen en zieken. Gedurende die tijd wordt hij blootgesteld aan verschillende biologische en chemische vervuilers. Er zijn ook meer aanwijzingen dat de synergie tussen de verschillende actoren van luchtvervuiling in gebouwen en auto’s de kwaliteit van de aanwezige zuurstof nog drastisch naar omlaag haalt.
Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 50 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".