Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Beschermt u zich tegen (winter)virussen?
ABC GEZONDHEID - Ongemakken
25 januari 2022
Vermoeid door drang naar snelle resultaten
| Vermoeidheid |
Terug Verstuur link
lijn
Vermoeid door drang naar snelle resultaten Ondanks alle goede voornemens kan het voorkomen dat iemand die voor zijn lichamelijke conditie te intensief sport allerlei klachten krijgt. Lichte spierpijn bijvoorbeeld en vermoeidheid. Dit zijn vaak waarschuwingssignalen van een dreigende overbelasting. Als de klachten steeds terugkomen, is het goed u door uw huisarts te laten onderzoeken.

Wie na een lange periode van inactiviteit intensief gaat bewegen kan spierpijn krijgen. Om dit te voorkomen is er maar één advies: bouw de zwaarte van uw training langzaam op. Een dag trainen wordt afgewisseld met een rustdag. Forceren is nergens goed voor.
Vooral beginnende sporters kunnen hier last van krijgen. Meestal gaat deze vermoeidheid snel weer over. Is dat niet zo, is het raadzaam uw huisarts te raadplegen. Bij een snelle opbouw forceert u uw bewegingsstelsel, met als gevolg een grote kans op klachten en blessures en vermoeidheid.
Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 50 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".