Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Migraine aanvallen?
ABC GEZONDHEID - Ongemakken
25 oktober 2021
Verstoorde galfunctie
| Spijsvertering |
Terug Verstuur link
lijn
Verstoorde galfunctie We hebben allemaal wel eens last van onze spijsvertering. Iedereen weet uit eigen ervaring wat het is om misselijk te zijn, een opgeblazen gevoel te hebben. Ook zure oprispingen zijn bij vele mensen bekend. Gelukkig zijn de meeste van deze klachten van korte duur maar daarom niet minder vervelend.
Overdadige maaltijden met bijhorende pralines, aperitiefhapjes en borrels bezorgen maag en darmen vaak overuren. Eén van de voedingsstoffen die moeten verteerd worden zijn vetten. Hiervoor doet het lichaam een beroep op galsappen.

Is de galfunctie verstoord dan verloopt de vertering van vetten niet zoals het moet.
Dat de gal flink ontregeld kan raken als gevolg van vetrijke maaltijden is niet te verwonderen. Ze is immers afgesteld op een evenwichtige voeding op vaste tijdstippen en ze heeft zo haar eigen manier om ons duidelijk te maken wanneer het haar allemaal wat te veel wordt. Buikpijn, diarree, zure oprispingen, winderigheid,… zijn spijsverteringsongemakken die heel vervelend kunnen zijn.
Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 50 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".