Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Beschermt u zich tegen (winter)virussen?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
22 januari 2022
Vlierbes
| Werkzame stoffen |
Terug Verstuur link
lijn
Vlierbes Vlierbes (sambucus nigra) is een traditioneel geneesmiddel tegen verkoudheid en griep. Mensen zijn sneller hersteld van een griep als ze het sap, siroop of extract van vlierbes nemen. Griepremmers hebben hun beperkingen, omdat ze zeer snel resistentie veroorzaken. Van dan af heeft een griepremmer geen enkel nut meer. Vlierbes verhoogt ook de eigen weerstand, zodat je preventief beter beschermd bent.

De donkere kleur van vlierbessen wijst op een hoge concentratie aan bioactieve stoffen. Vlierbes bevat stoffen die de ontwikkeling van het griepvirus tegengaan. Onder andere remmen ze de deling van het virus, de verspreiding ervan in het lichaam en het binnendringen in de cel.
Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 50 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".