Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Migraine aanvallen?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
27 oktober 2021
Wat te doen bij lactose-intolerantie
| Spijsvertering |
Terug Verstuur link
lijn
Wat te doen bij lactose-intolerantie De meest logische aanpak is het mijden van melk en melkproducten. Bij gefermenteerde melkproducten (yoghurt, kazen) is de meeste lactose afgebroken, en deze geven dus minder of geen problemen. En er zijn natuurlijk ook veel plantaardige melkvervangers op de markt. Om voldoende eiwitten te nuttigen, zonder melk en lactose te drinken, zijn er dus wel alternatieve mogelijkheden. Al of niet gewenst/makkelijk.

Maar dan is er nog het overvloedig gebruik van melk(poeder) en lactose in bereide en industriële voeding. En dat is vaak erg moeilijk te mijden.
Lactose-intolerantie is er ook in verschillende gradaties: sommige mensen verdragen een kleine hoeveelheid lactose, anderen echt niets. En dat is moeilijk in onze Westerse wereld.
Een goede oplossing is dan suppletie van lactase-enzymen bij de maaltijden. Deze doen dan het werk waar de eigen spijsvertering tekort schiet, en dit kan veel ongemakken voorkomen. En deze reserve kan de levenskwaliteit en –gemak beduidend verbeteren.

Gerelateerde producten


Lactose-OK


Lactose-OK Inhoud:
75 gel
Richtprijs:
€ 20,50
CNK-nr:
1624-519

LACTOSE-OK® is een voedingssupplement dat exogene lactase, een enzym g ...
lees meer

Meer producten van
Revogan


Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 50 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".