Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Ondervindt u last van de luchtvervuiling?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
9 december 2021
Wilde haver
| Werkzame stoffen |
Terug Verstuur link
lijn
Wilde haver Haver is een graansoort die we vooral eten in de vorm van havermout (havergraankorrels die verhit en geplet zijn). Ook te verkrijgen zijn havermeel en haverzemelen. Haverzemelen bestaan voor 50% uit vezels en ze zijn bijzonder rijk aan mineralen en vitamine B3. Haver bevat geen gluten, al is de haver in de handel vaak 'besmet' met andere glutenhoudende graansoorten.

Haver bevat hoogkwalitatieve vezels die een gunstige invloed uitoefenen op het cholesterolniveau en op de darmen. Avenanthramiden zijn een groep van stoffen die typisch voor haver zijn en die ontstekingsremmend werken. Van de groene plantendelen en de groen-gele zaden kan een extract gemaakt worden waarvan beweerd wordt dat ze angstwerend, stressonderdrukkend en libidoverhogend werkt. Kleine onderzoeken op mensen lijken dit te bevestigen.

Gerelateerde producten


GluteoStop


GluteoStop Inhoud:
90 mini-tabletten
Richtprijs:
€ 27,95
CNK-nr:
4198-768

GluteoStop® is een voedingssupplement dat dient om de afbraak van gluten te onder ...
lees meer

Meer producten van
Revogan


Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 50 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".