Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Migraine aanvallen?
ABC GEZONDHEID - Ongemakken
25 oktober 2021
Wonden en hun typische symptomen
| Huidaandoeningen |
Terug Verstuur link
lijn
Wonden en hun typische symptomen - Snijwonden zijn altijd zeer duidelijk afgetekende letsels. Ze zijn bijna altijd pijnlijk in functie van de diepte en de plaats waar ze toegebracht werden. Snijwonden zorgen in veel gevallen voor een kloppend pijngevoel.
- Huidperforaties zijn soms nog pijnlijker in functie van de diepte van de kwetsuur en de hoeveelheid bloed die verloren wordt.
- Schaafwonden zijn onregelmatig van structuur. De bloedingen blijven beperkt en zijn kort van duur. Grote schaafwonden kunnen hetzelfde gevoel geven als een brandwonde. Het zijn venijnig prikkelende kwetsuren.

Wonden aan het hoofd, het gezicht en de handen bloeden het meest.
In een aantal gevallen moeten wonden verzorgt worden door een arts of een chirurg. Dat is zeker het geval indien er in de wonde stukjes glas, metaal of andere vreemde voorwerpen zitten die zware infecties kunnen veroorzaken.
Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 50 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".