Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Beschermt u zich tegen (winter)virussen?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
22 januari 2022
Zeewier
| Werkzame stoffen |
Terug Verstuur link
lijn
Zeewier Zeewier is opmerkelijk rijk aan mineralen, waaronder calcium en magnesium, en minder bekende levensnoodzakelijke mineralen zoals molybdeen en kobalt. Zeewier bevat zeer veel jodium.
Het eten van zeewier blijkt erg gezond, als we kijken naar studies die in Aziatische landen uitgevoerd zijn. De frequentie van diabetes, osteoporose, obesitas, allergie en borstkanker is veel lager in bevolkingsgroepen die veel zeewier eten.

In de Europese en Amerikaanse keuken staat er nauwelijks zeewier op het menu, maar de laatste jaren komt daar verandering in. Zeewier wordt steeds meer gebruikt als additief, bv. in brood, pizzadeeg, pasta of zelfs chips. De vezels in zeewier zijn een natuurlijk (en vegetarisch) bindmiddel, tegelijk verhogen ze de bewaartijd van de voedingsmiddelen.

Gerelateerde producten


Mannavital Chlorella platinum

Marcus Rohrer Spirulina


Mannavital Chlorella platinum Inhoud:
240 v-tabs
Richtprijs:
€ 27,95
CNK-nr:
2898-377

Marcus Rohrer Spirulina Inhoud:
180 tabl.
Richtprijs:
€ 15,59
CNK-nr:
1274-299

Vitaliserend, zuiverend, weerstandsverhogend

De chlorella-alg is de rijkste voe ...
lees meer

De groene supervoeding voor betere prestaties, meer energie en weerstand

Het sp ...
lees meer

Meer producten van
Fytofarma


Meer producten van
FytofarmaAlle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 50 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".