Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Beschermt u zich tegen (winter)virussen?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
24 januari 2022
Zijn chroomsupplementen nuttig?
| Zwaarlijvigheid |
Terug Verstuur link
lijn
Zijn chroomsupplementen nuttig? We zochten het antwoord bij een specialist . Professor Xavier Leverve is een endocrinoloog en adviseert het volgende: “Mensen die hun suikerverslaving willen doorbreken moeten hun voedingsgewoonten aanpassen. Kies voor complexe koolhydraten, dat wil zeggen volkorenproducten en neem iedere dag een degelijk chroomsupplement.”.

Bestaat er geen gevaar om teveel chroom in te nemen?
“Nee, ons lichaam kan zich prima beschermen. Wanneer we geen extra chroom nodig hebben, wordt het gewoon niet door ons organisme opgenomen. Chroomsupplementen hebben ook geen enkele invloed op de werking van de schildklier”.

Professor Leverve stelt voor om dagelijks, en dit gedurende een periode van drie maanden, 120 tot 180 microgram elementair chroom te nemen. Na die periode is het aan te raden één maand geen chroomsuppletie te gebruiken en daarna terug een kuur van drie maanden op te starten.

Gerelateerde producten


Bio-Chromium

Mannavital Diebaton


Bio-Chromium Inhoud:
60 tabl.
Richtprijs:
€ 16,95
CNK-nr:
3159-720

Mannavital Diebaton Inhoud:
60 v-caps
Richtprijs:
€ 19,95
CNK-nr:
3567-138

Bijdrage tot normale bloedsuikerspiegel met een heel hoge opneembaarheid en helpt ...
lees meer

Met kaneel, chroom en gymnema die bijdragen tot het behoud van een normale bloedsu ...
lees meer

Meer producten van
Pharma Nord


Meer producten van
FytofarmaAlle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 50 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".