Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
EnquĂȘte
Versterkt u actief uw weerstand?
ABC GEZONDHEID - Artikels
25 januari 2008
Bescherm je tegen de onzichtbare zware metalen
| 25/01/2008 |
Terug Verstuur link
lijn
Bescherm je tegen de onzichtbare zware metalen We leven in een tijdperk waarin mensen steeds meer geconfronteerd worden met onzichtbare milieuvervuiling. In de lijst van pollutiebedreigingen hebben de zware metalen een zeer kwalijke reputatie. Lood, kwik en aluminium, om slechts de drie meest bekende
zware metalen te vernoemen, zijn omnipresent in ons leven en we weten het niet. Ze veroorzaken ziekten zoals extreme, onverklaarbare vermoeidheid, depressies, een ontregeling van de schildklier, de ziekte van Alzheimer, Parkinson en kanker.

De zware metalen zitten onzichtbaar in de lucht die we inademen, in het water, in de meeste cosmeticaproducten (in bijna iedere deodorant vinden wetenschappers aluminium terug). Koken in aluminiumpotten en pannen is voldoende om in enkele jaren tijd met een zware metalen vergiftiging geconfronteerd te worden. Er bestaan gelukkig een aantal middelen om de gevaren te beperken. Vermijd cosmetica waarin er aluminium zit. Gebruik miso (of Menaq7 Vitamine K2), 200 microgram selenium per dag en mariadistel (sylmarine). Alle genoemde stoffen bevatten beschermende eigenschappen en helpen om de zware metalen uit het organisme te verwijderen.

Ontgiftig jezelf met de juiste voeding

Bronnen:
Mouhaoui M, Khaleq K, Rabbai O, Yaqini K, Louardi H.
Aluminium phosphide poisoning and pregnancy (case report).
Ann Fr Anesth Reanim. 2008 Jan 5

 

lijn