Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Versterkt u actief uw weerstand?
ABC GEZONDHEID - Artikels
28 augustus 2009
Koninginnebrij, natuurproduct voor vermoeide mensen
| 28/08/2009 |
Terug Verstuur link
lijn
Koninginnebrij, natuurproduct voor vermoeide mensen Koninginnebrij is een weldaad van de natuur, een concentraat van vitaminen en oligo-elementen. Het bevat koolhydraten, essentiële vetzuren, aminozuren, talrijke mineralen (koper, ijzer, fosfor, etc...), vitaminen van de groep B (B1, B5, foliumzuur) en biotine. Het brengt ook fosfor en choline aan die het geheugen stimuleren. De gelyofiliseerde vorm laat toe de integraliteit van de vitale bestanddelen te bewaren en te behouden tot ze verteerd worden.
Koninginnebrij wordt traditioneel gebruikt bij lichamelijke en geestelijke vermoeidheid, in stresssituaties of bij gedeprimeerde toestanden. Het stimuleert het natuurlijk afweersysteem van het organisme.

Andere positieve kwaliteiten van de ‘soms vergeten’ koninginnebrij zijn:
- Zorgt op een zachte manier voor een meer optimistisch gevoel
- Vermoeide personen krijgen nieuwe energie
- Helpt om chronische vermoeidheid te bestrijden en garandeert een betere slaap
- Laat mensen toe langer intellectuele prestaties te leveren zonder oververmoeidheid
- Bevordert een regelmatig eetpatroon en voorkomt op die wijze spijsverteringsklachten
- Versterkt het afweersysteem en neutraliseert de meeste virale en bacteriële infecties
- Helpt sportmensen om sneller te herstellen van topprestaties
- Heeft een gunstige invloed op de bloeddruk en op het cholesterolniveau
- Is een uitstekend middel tegen bloedarmoede en depressies
- Verbetert de geheugenfunctie en het zichtvermogen bij senioren.
- Activeert uitgeputte vitale klieren bij oververmoeide mannen en vrouwen en bij iedereen die ouder is dan 40 jaar.

Koninginnebrij kan het hele jaar door gebruikt worden.

Marnys Koninginnebrij

Bronnen:
Nagai T, Inoue R, Suzuki N, Nagashima T.
Antioxidant properties of enzymatic hydrolysates from royal jelly. / J Med Food. 2006 Fall;9(3):363-7

 

lijn