Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Migraine aanvallen?
ABC GEZONDHEID - Artikels
29 september 2010
Prelox tegen erectieproblemen
| 29/09/2010 |
Terug Verstuur link
lijn
Prelox tegen erectieproblemen In een placebo-gecontroleerde studie bleek Prelox® de erectiele functie van de man te verbeteren. Aan de hand van een vragenlijst toonde de studie een stijging van de 'erectiele score' na drie maanden en een verdere stijging na zes maanden, terwijl in de placebogroep slechts een lichte stijging waarneembaar was.

Prelox, een geregistreerd handelsmerk, bevat enkel natuurlijke ingrediënten: arginine (een aminozuur) en pycnogenol, een extract van dennenschors. Die formule tracht de bloedstroom te verbeteren, omdat een slechte bloedstroom vaak aan de basis liggen van erectiestoornissen.
Let ook op je levenswijze (gezonde voeding en veel sport) en welke medicatie je allemaal neemt, twee belangrijke factoren die de seksuele prestaties beïnvloeden.

Meer zin in seks

Bronnen:
Ledda A, Belcaro G et al. Investigation of a complex plant extract for mild to moderate erectile dysfunction in a randomized, double-blind, placebo-controlled, parallel-arm study. BJU Int. 2010 Feb 22. [Epub ahead of print]

 

lijn