Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Neemt u vitamine D tegen Covid-19?
ABC GEZONDHEID - Artikels
22 september 2010
Tweemaal meer sex met nieuwe natuurlijke pil
| 22/09/2010 |
Terug Verstuur link
lijn
Tweemaal meer sex met nieuwe natuurlijke pil Een recente studie bij 50 mannen met een milde tot matige erectiele dysfunctie toonde aan dat diegenen die behandeld werden met Prelox, een natuurlijk middel bestaande uit het aminozuur L-arginine en Pycnogenol, na één maand een significante verbetering vertoonden in vergelijking met de placebo groep. De mannen in de Prelox-groep konden terug spontane erecties verkrijgen, rapporteerden tweemaal meer betrekkingen te hebben en hun cholesterolwaarden en bloeddruk daalden. De studie gepubliceerd in 'the International Journal of Impotence Research', prees de pil aan als een waardevolle optie in de behandeling van milde tot matige erectiele dysfuncties.

De onderzoekers stelden in het tijdschrift dat 'Behandeling met Prelox een veilig en doeltreffend alternatief voor de bestaande medicatie schijnt'. Ze voegden er aan toe dat bovendien het psychologisch en psychosociaal welzijn verbeterde.
Volgens Frank Schonlau, Ph.D., biochemicus en onderzoeker die meewerkte aan de vorige Prelox studies, zijn de resultaten overtuigend. 'Na één maand behandeling steeg de score van een gemiddelde van14 naar meer dan 26, terwijl er geen verbetering werd waargenomen in de placebo groep.

Hoe behandel je een erectieprobleem?

Bronnen:
Improvement of erectile function with Prelox: a randomized, double-blind, placebo-controlled, crossover trial
R Stanislav, V Nikolova and P Rohdewald

Department of Obstetrics and Gynecology, Medical University, Sofia, Faculty of Medicine, Sofia, Bulgaria, and Institute of Pharmaceutical Chemistry, Westfälische Wilhelms-Universität Münster, Münster, Germany
International Journal of Impotence Research (2007),1-8

 

lijn