Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Ondervindt u last van de luchtvervuiling?
Vaak 23%
 
Regelmatig 38%
 
Zelden 27%
 
Nooit 12%
 
ABC GEZONDHEID - Life-maxx
3 december 2021
Life-maxx
Terug Verstuur link
lijn
Life-maxx Life-maxx en veiliger mobiel bellen.

Met de regelmaat van de klok verschijnen meer en meer alarmerende berichten over straling en mobiel bellen. Uit divers onderzoek is gebleken dat straling (helaas onzichtbaar en niet te ruiken) schadelijker is dan roken. Er zijn reeds vele mensen die lijden aan ‘Mobiliasis’.

‘Life-maxx’ is een revolutionaire uitvinding waarmee het schadelijk gedeelte van de elektromagnetische golven die uitgezonden worden door de telefoon, geneutraliseerd worden. Er blijft een bepaalde dosis straling bestaan, maar die is meetbaar ongevaarlijk. Talloze onderzoeken, uitgevoerd in erkende, onafhankelijke laboratoria, hebben kunnen aantonen dat Life-maxx een biologische bescherming biedt door middel van een elektromagnetische compensatie.

De Life-maxx Protectie stuurt een identieke golf (groen) tegen de golf (die gepaard gaat met het signaal) die wordt ontvangen door uw mobiele telefoon (rood). De groene golf wordt 180 graden verschoven en compenseert op biologisch niveau de elektromagnetisch vervuilende golf. Deze ‘beschermgolf’, waardoor er een nul-positie ontstaat, wordt uitgezonden door de Life-maxx Protectie en wordt ook wel ‘tegengolf’ genoemd.

Het volstaat om Life-maxx achteraan op uw mobiele telefoon te plakken. Deze technologie beïnvloedt de werking van uw telefoon niet. Ervaring bij gebruikers leert dat symptomen als duizeligheid, brandend/drukkend gevoel in het hoofd, slapeloosheid en andere klachten dankzij Life-maxx verminderen of zelfs geheel verdwijnen.
Indien u zichzelf en uw familie wilt beschermen tegen de straling van mobiele en DECT telefoons biedt Life-maxx een oplossing.

Life-maxx is ook geschikt voor uw laptop of computer.

Life-maxx Black (ODR-161)
Life- maxx Silver (ODR-162)

Merk: Ojibwa De Roeck
Inhoud: 1 st/pc
Richtprijs: €15,95
CNK-nr: ODR-161
lijn

Gezond blijven?